10775488-tipskupongFör att tjäna extra pengar som kan läggas i fotbollslagskassan kan man ta all sin kunskap om fotboll och spela på oddsen. Det är inte så svårt och chanserna att lyckas är bättre än att bara dra i en enarmad bandit. 

Läs på så mycket du kan

Ett väldigt vettigt tips från Fotbollstradaren är att vara påläst. Visst, intresset för fotboll finns redan, men hur mycket kan du verkligen om lagen som spelar? Läs in dig i lagens historia och deras spelare för att göra så bra beslut som möjligt. Ett odds som låter bra, kanske inte är så bra i dig som är påläst som vet att en viktig spelare har haft en dålig säsong eller har nyss blivit skadad.Ju mer du lär dig om sporten och kultur runt omkring, desto bättre kan du lista ut vilka odds som är värt att satsa på och vilka som du kan skippa.

Våga spela galet

Ibland kan omöjliga odds vara intressanta. Det är trots allt här som de stora pengarna finns. Väldig få trodde att Tyskland skulle vinna VM med så många mål, men de få som vågade satsa gick hem mycket rikare den kvällen.Satsa inte alltid på de otroliga oddsen, för det är som sagt ovanligt att de slår in. Men då och då kan du välja ett odds som är lite mer osannolikt, bara för att öka spänningen ytterligare.

Veta när du ska sluta

Man ska aldrig tro att man kommer att vinna bara för att man har förlorat så mycket tidigare. Eller tro att man aldrig kan förlora och satsa för mycket pengar. Lagom är bäst i denna situation. Sätt en gräns för hur mycket du får spela för och hur ofta, för att kontrollera ditt spelbeteende.